40' έντονης αερόβιας άσκησης χρησιμοποιώντας διάφορα προπονητικά μοντέλα, και 10' ασκήσεις ενδυνάμωσης κοιλιακών- ραχιαίων.
Με βάση τις αρχές του pilates , έχουμε στόχο την εκμάθηση της σωστής στάσης του σώματος, τη μυϊκή ενδυνάμωση των εν τω βάθει μυών του κορμού, την ισορροπία, την ελαστικότητα και τη σωστή αναπνοή. Απευθύνεται σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα που δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα Pilates.
Φτάστε το σώμα και το μυαλό σας στα όρια του, μέσα από ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης με ασκήσεις με βάρη, bodyweight, animal bodyweight, καρδιοαναπνευστιΦτάστε το σώμα και το μυαλό σας στα όρια του, μέσα από ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης με ασκήσεις με βάρη, bodyweight , animal bodyweight, καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις. Στόχος μας ένα σώμα που ανταποκρίνεται σε όλες τις προκλήσεις.
Φτάστε την αντοχή σας στα όρια της μέσα από ένα έντονο πρόγραμμα διαλειμματικής άσκησης. Μυϊκή αντοχή και αερόβια ικανότητα στα καλύτερα τους.
Ένα πρόγραμμα θρύλος για γλουτούς και πόδια. Ασκήσεις με αντιστάσεις, λάστιχα αλλά και με το βάρος του σώματος, που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και γράμμωση του κάτω μέρους του σώματος. Ακολουθούν 15' ασκήσεων ευλυγισίας.
Η μέθοδος του pilates επικεντρώνεται στον έλεγχο, τη μυϊκή ισορροπία, την αναπνοή, τη ροή της κίνησης και τη συγκέντρωση. Με γνώμονα την σωστή τεχνική και ακρίβεια δυναμώνουμε την πυρήνα μας, ισιώνουμε την πλάτη μας και διορθώνουμε μυοσκελετικά προβλήματα.
Μία εναλλακτική μέθοδος εκγύμνασης προερχόμενη από την Ανατολή. Γυμνάστε το σώμα σας μέσα από θέσεις και τεχνικές που βοηθούν τόσο στην ενδυνάμωση όσο και στην ευλυγισία του σώματός σας.