Γυμνάστε όλο το σώμα με την βοήθεια της μπάρας σε 60’. Ένα δυναμικό μάθημα που στοχεύει στην ενδυνάμωση τόσο του άνω όσο και του κάτω μέρους του σώματος.
Το kick boxing είναι ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Στόχος του προγράμματος είναι η μυϊκή ενδυνάμωση αλλά και η βελτίωση της αντοχής σας.
Τρίτη: Το μάθημα περιλαμβάνει 20’ αερόβιας γυμναστικής (εκμάθηση βασικών βημάτων) και 40’ ασκήσεων για το κάτω μέρος του σώματος και την κοιλιακή περιοχή με την βοήθεια της μπάρας. Πέμπτη: Το μάθημα περιλαμβάνει 20’ αερόβιας γυμναστικής (εκμάθηση βασικών βημάτων) και 40’ ασκήσεων για το όλο το σώμα με την βοήθεια των αλτήρων και το βάρος του σώματός σας.
Το μάθημα περιλαμβάνει 30’ αερόβιας γυμναστικής και 30’ ασκήσεων για το κάτω μέρος του σώματος και την περιοχή των κοιλιακών μυών με τη βοήθεια της μπάρας.
Μέθοδος ελέγχου και σταθερότητας του σώματος. Μέσα από το pilates δυναμώνουμε την βασική δομή του σώματός μας, ισιώνουμε την πλάτη μας και διορθώνουμε μυοσκελετικά προβλήματα.
Ένα μάθημα 60’ full αερόβιας γυμναστικής. Get ready to sweat!
Η ZUMBA είναι μια μέθοδος εκγύμνασης η οποία συνδυάζει τις βασικές αρχές της αερόβιας άσκησης, της διαλειμματικής προπόνησης και της ενδυνάμωσης. Βασιζόμενη σε λάτιν και διεθνή μουσική και βήματα.
Μία εναλλακτική μέθοδος εκγύμνασης προερχόμενη από την Ανατολή. Γυμνάστε το σώμα σας μέσα από θέσεις και τεχνικές που βοηθούν τόσο στην ενδυνάμωση όσο και στην ευλυγισία του σώματός σας.
Φτάστε το σώμα σας στα όριά του μέσα από ένα πρόγραμμα έντονης διαλειμματικής άσκησης. Μυϊκή ενδυνάμωση και αντοχή στα καλύτερά τους.
Ένα πρόγραμμα κοιλιακών και ραχιαίων εστιασμένο στην εκγύμναση  των εν τω βάθει μυών, βασισμένο σε ασκήσεις που δυναμώνουν τον πυρήνα μας.
H έκρηξη, η δύναμη, η τεχνική και ο ρυθμός μέσα σε ένα υψηλής έντασης ομαδικό πρόγραμμα που συνδυάζει αεροβική άσκηση με κινήσεις πολεμικών τεχνών. Στόχος η κάυση λίπους, η γράμμωση και φυσικά η εκτόνωση !!!
Αν θέλετε να βελτιώσετε την ισορροπία σας και να γυμνάσετε ακόμη και τους πιο μικρούς μύες του σώματος σας χωρίς επιβάρυνση στις αρθρώσεις σας ελάτε στο Fitball Pilates.